Nieuwstraat 15 in Ovezande

ZEEUWSE WOONBOERDERIJ MET AANGEBOUWDE SCHUUR EN SIERTUIN

Perceeloppervlakte: 918 m².
Woonoppervlakte: 130 m².
Schuur: 70 m2.
Inhoud: ca. 1.140 m³.
Bouwjaar: 1923.

Aan de rand van het dorp Ovezande, midden in het prachtige natuurlandschap van de Zak van Zuid-Beveland ligt deze woonboerderij met aangebouwde schuur en rondom gelegen siertuin.
De woning is deels verbouwd en gerenoveerd tot huidige uitvoering met o.a. een ruime woonkamer met schouw en allesbrander, woonkeuken, ruime badkamer met ligbad en douche, bijkeuken en royale schuur; deze ruimte is op eenvoudige wijze om te bouwen tot woonruimte.
Op de verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen, doch de zeer ruime zolderberging van de schuur geven ruimte voor diverse extra slaapkamers. Authentieke elementen zijn nog aanwezig en geven de woonboerderij de typerende uitstraling met hedendaags wooncomfort.
De woonboerderij bestaat uit een woonhuis met aangebouwde schuur. De woonoppervlakte is eventueel uit te breiden in de schuur, doch is nu in gebruik als garage en opslagruimte. Aan de voorzijde en zijgevel ligt een tuin met een parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Een prachtig object met vele mogelijkheden!

Omgeving:
Het object is gelegen aan de rand van het dorp en het mooie natuurgebied van de Zak van Zuid-Beveland. Het dorp Ovezande is voorzien van een supermarkt, bakker en basisschool.
De stad Goes met alle stedelijke voorzieningen ligt op ca. 10 autominuten alsmede de toegang tot de snelweg A 58.

Indeling:
Begane grond:
entree, gang met meteropstelling, woonkamer met inzethaard en gaskachel, halfopen keuken met inbouwapparatuur: 4 pits gastoestel, afzuigkap, koelkast, portaal met aansluiting witgoed, toilet, loopdeur naar de tuin, badkamer met douche en wastafel, 1 slaapkamer.

1e verdieping:
overloop met tuimelraam, 3 slaapkamers met o.a. knieschotkast.

Schuur:
opslagruimte met openslaande deuren, deels bergzolder.

Bijzonderheden:
Traditionele bouw, steensmuren.
Zadeldak, gedekt met pannen.
Deels houten/betonvloer.
Deels grenenhouten/hardhouten kozijnen.
Deels dubbel glas.
Voorgevel: 2 rolluiken.
Achtergevel: blinden.
Zinken goten.
Lokale verwarming d.m.v. gaskachel/gevelkachels.
Elektrische huur boiler.

Bevloering:
Woonkamer: laminaatvloer.
Keuken: marmoleum.

Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Dian Clarijs Makelaardij neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

€ 329.000

Bouwjaar 1923
Perceeloppervlakte 918 m2
Woonoppervlakte 130 m2
Inhoud 1140 m3
Kamers 5
Slaapkamers 4
Tuin Tuin rondom
Verwarming
Type Woonboerderij
Adres Nieuwstraat 15, 4441 AH Ovezande