Oostsingel 3 in Goes

RIANT APPARTEMENT MET DAKTERRAS EN BERGING OP UNIEKE LOCATIE!

Woonoppervlakte: 150 m²
Oppervlakte terras: 6 m²
Inhoud: 450 m³
Bouwjaar: 1900

Op een van de mooiste locaties van Goes mogen wij u dit appartement aanbieden. Het appartement is gelegen op de hoek van de Grote Kade en de Oostsingel en ligt op de 1e verdieping met een prachtig uitzicht op de Sint Maartensbrug en de haven van Goes. Het appartement is in 1999 geheel gemoderniseerd en gerenoveerd; zo is de entree via een hal met berging op de begane grond en is er op de 1e verdieping een fraaie woonkamer, open keuken, badkamer en 2 slaapkamers met een dakterras. De zolderverdieping is de bereiken via een vaste trap en is nu ingedeeld met een riante slaapzolder (deze is echter eenvoudig in de delen in meerdere slaapkamers. 

De ligging en uitzicht over de jachthaven en de stadshaven, het kanaal met aanlegsteigers en de stad is prachtig en maakt het een A1 locatie vanwege loopafstand van het winkelcentrum, diverse sportfaciliteiten (o.a. zwembad, sportvelden: tennis en voetbal, De Hollandse Hoeve recreatiegebied en de 18-holes golfbaan).


Omgeving:
Het appartement is gelegen aan de stadshaven met uitzicht op de historische Maartensbrug en de jachthaven, op loopafstand van de Goese binnenstad met zijn gezellig winkelcentrum. De stad Goes is voorzien van alle stedelijke voorzieningen, hoger en lager onderwijs, 18-holes golfbaan, sportfaciliteiten op fietsafstand (zwembad, tennis, voetbal, De Hollandse Hoeve).

EEN PRACHTIG GELEGEN APPARTEMENT IN CENTRUM GOES AAN DE JACHTHAVEN!

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK!

Indeling:
Oostsingel 1-3:
Entree, hal met trapopgang, meterkast, berging.

1e verdieping:
gang, toilet met fonteintje, badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 40 m2), open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer 1, slaapkamer 2 met vaste kast, dakterras.

Zolder verdieping:
Vaste trap, riante zolderkamer (80 m2)  met vide en wastafel.

Bijzonderheden:
Het appartement is volledig gerenoveerd en geïsoleerd.
Tegelvloer: entree, badkamer, toilet.
Het terras is voorzien van grindtegels.
Rijksmonument (onderhoudskosten zijn aftrekbaar).


Oplevering: in overleg.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Dian Clarijs Makelaardij neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

€ 289.000

Bouwjaar 1900
Perceeloppervlakte 0 m2
Woonoppervlakte 150 m2
Inhoud 450 m3
Kamers 4
Slaapkamers 3
Tuin Zonneterras
Verwarming
Type
Adres Oostsingel 3, 4461 KJ Goes