Manneegeul 1 in Goes

RIANTE VRIJSTAANDE WONING MET SCHUUR, OPRIT, HOUTEN TUINHUIS EN FRAAIE TUIN

Bouwjaar: 2015
Woonoppervlakte: 234 m2.
Inhoud: 855 m3.
Perceelsoppervlakte: 615 m2.

Deze mooie vrijstaande woning, op 1 van de mooiste locaties gelegen en grenzend aan de waterloop, is ruim, energiezuinig en heeft een fraaie vormgeving met een prachtig uitzicht over het water. Gebouwd in 2015 met de nadruk op energiezuinig en dus voorzien van alle installaties zoals warmtepomp, DBS systeem, Buva ventilatie en 6 geïntegreerde zonnepanelen. Tevens is de woning levensloopbestendig met een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond.

De woning voorziet in een ruime tuingerichte woonkamer met luxe woonkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond, bijkeuken en werkkamer. Op de 1e verdieping zijn 5 ruime slaapkamers, kantoortje en een luxe badkamer met apart toilet. De zolder verdieping is voorzien van een ruime bergzolder.
De rondom de woning gelegen tuin is onder architectuur aangelegd met een riante oprit, houten tuinhuis en houten schuur. De inrichting is smaakvol; zo is er gebruik gemaakt van fraaie beplanting en bestrating.

Een prachtige uitstraling, ruim perceel grond, grenzend aan de waterloop met een vlonderterras geeft dat deze woning een fantastisch familiehuis is, toekomstbestendig en op fietsafstand van alle voorzieningen in Goes. De luxe afwerking van deze woning samen met alle voorzieningen geeft dat deze woning absoluut een bezichtiging waard is.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, zwevend toilet met fonteintje, werkkamer met schuifdeur, tuingerichte woonkamer met schuifpui, open woonkeuken met inbouw apparatuur: kook-spoeleiland met inductiekookplaat, grill met teppanyaki, oven, koffiezetapparaat, combi magnetron, vriezer (6 lades), koelkast, afwasmachine, quooker, afzuigkap, 2 warmhoudlades, composiet aanrechtblad, bar, bijkeuken met cv installaties, loopdeur naar de tuin, 1 slaapkamer met dressing, badkamer en suite met badmeubel en duo wastafel, zwevend toilet, inloopdouche, design radiator.

1e verdieping:
overloop, 5 slaapkamers, waskamer met aansluiting witgoed, 1 kantoor, badkamer met 2 wastafels, 2 inloop douches, design radiator en dakkapel, apart zwevend toilet met fonteintje.

Zolder verdieping:
Vaste trap, zolderberging met tuimelraam (mogelijkheid voor extra slaapruimte).

Overig:
Houten schuur.
Houten tuinhuis.
2 x pergola.
Oprit.
Vlonderterras.

Bijzonderheden:
Dak- vloer- en gevelisolatie.
Kunststof kozijnen met HR++ glas, draai-kiepramen.
Kunststof goten.
Vloerverwarming begane grond en 1e verdieping.
Meterkast: 22 groepen met 3 fasen en slimme meter.
PVC vloer: begane grond en 1e verdieping.
6 geïntegreerde zonnepanelen en 1 omvormer.
Grijs water systeem.
Nefit Enviline waterpomp.
DBS systeem met dompelpomp.
Buva met Q-stream time ventilatie systeem.
Bruynzeel keukeninrichting.
Alle slaapkamers met cai aansluiting.
ABC hekwerk met 3 toegangspoorten.

Toelichting:
Door onder andere de uiterst goede isolatie, de 6 zonnepanelen, de zonneboiler en de verwarmingspomp is de woning zo goed als zelfvoorzienend. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en is luchtdicht afgewerkt. De WTW-installatie is een van de maatregelen om het geheel energieneutraal te krijgen.

Verder is de woning voorzien van een grijswatersysteem voor de toiletten en de tuinberegening. Al deze voorzieningen maakt dat het geheel met een huishouden van vier personen zo goed als energieneutraal en comfortabel wonen is.

Erfpacht:
De 615 m2 grond onder de woning wordt momenteel gepacht van de gemeente voor een maandelijkse canon van € 524,08. De erfpacht is eeuwigdurend en heeft geen herzieningstermijn. Voordelen van erfpacht zijn dat het fiscaal aftrekbaar is en dat uw droomhuis sneller binnen uw budget valt.
De grond kan op elk moment door de pachter worden aangeschaft, tegen een prijs van € 258,00 p/m2 wat aanzienlijk lager is dan de huidige grondprijs. Tevens hoeft er over dit bedrag geen BTW betaald te worden. Mocht u meer over de erfpacht willen weten, dan kunt u contact opnemen met het kantoor.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten, danwel een bankgarantie te stellen De waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Dian Clarijs Makelaardij neemt altijd een bankgarantie cq waarborgsom op in het koopcontract.

€ 555.000

Bouwjaar 2015
Perceeloppervlakte 615 m2
Woonoppervlakte 234 m2
Inhoud 855 m3
Kamers 7
Slaapkamers 6
Tuin Tuin rondom
Verwarming
Type Villa
Adres Manneegeul 1, 4464 JN Goes

Hoe bekijk ik een 360 graden video?

  • Computer: Gebruik browser, zoals Safari, Google Chrome of Firefox.
  • Smartphone of tablet: Download en open de YouTube app.