Joannes Antonides van der Goeskade 20 02 in Goes

RIANT APPARTEMENT MET EEN BALKON, PARKEERPLAATS EN BERGING

Gelegen in de 1e toren bij de Sint Maartensbrug ruim appartement op de 1e verdieping met een prachtig uitzicht over het kanaal richting Wilhelminadorp en de jachthaven. De stadshaven en het winkelcentrum liggen op loopafstand, diverse sportfaciliteiten (o.a. zwembad, sportvelden: tennis en voetbal, De Hollandse Hoeve recreatiegebied en de 18-holes golfbaan) zijn snel te bereiken.

Dit prachtige appartement heeft een royale woonkamer (ca. 50 m2), halfopen keuken, 3 ruime slaapkamers, 1 ruime badkamer en bergkast. De parkeerplaats in de parkeerkelder met berging maken het woongenot compleet.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan het kanaal, op loopafstand van de Goese binnenstad met zijn gezellig winkelcentrum en grenzend aan de historische jachthaven. De stad Goes is voorzien van alle stedelijke voorzieningen, hoger en lager onderwijs, 18-holes golfbaan, sportfaciliteiten op fietsafstand (zwembad, tennis, voetbal, De Hollandse Hoeve).

EEN PRACHTIG GELEGEN RUIM APPARTEMENT IN HET STADSHART VAN GOES! MAAK SNEL EEN AFSPRAAK!

Indeling:
Souterrain:
1 parkeerplaats en berging.
Begane grond:
Gezamenlijke entree met hal, lift, trappenhuis en videofoon.
1e verdieping:
Entree, gang met videofoon, meterkast, toilet met fonteintje, vaste kast met cv-opstelling en aansluiting witgoed, woonkamer (ca. 50 m2) met erker, halfopen keuken met inbouwapparatuur voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en afwasmachine, 1 ouderslaapkamer, badkamer met 1 wastafel, ligbad, douchecabine en design radiator, 2 slaapkamers, balkon.

Bijzonderheden:
Tegelvloer: badkamer, toilet.
Natuurstenen vensterbanken.
Atag cv combi ketel, bouwjaar: 2015.
Bijdrage Vereniging van Eigenaren: € 210,- per maand.

Algemeen:
Ramen over de gehele voorzijde van de living/eet/keuken gedeelte geven het appartement een open en licht karakter. Het uitzicht op de woningen aan de achterzijde van de vroegere houtloodsen en het kanaal naar het centrum naar Goes is prachtig. De boten en zeiljachten varen op kijkhoogte langs het appartement.

Het appartement ligt letterlijk op loopafstand van het centrum van Goes. Binnen 5 minuten kan, via de haven van Goes, de markt bereikt worden. Een supermarkt ligt 200 m van het appartement.

Het appartement heeft een parkeerplaats in de afgesloten parkeerruimte en een berging, die door middel van twee elektrische overheaddeuren bereikbaar is.

Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Dian Clarijs Makelaardij neemt altijd een bankgarantie cq waarborgsom op in het koopcontract.

€ 398.000

Bouwjaar 1991
Perceeloppervlakte 0 m2
Woonoppervlakte 115 m2
Inhoud 325 m3
Kamers 4
Slaapkamers 3
Tuin Geen tuin
Verwarming
Type
Adres Joannes Antonides van der Goeskade 20 02, 4461 BH Goes