Grote Kade 2 in Goes

UNIEK WONEN EN WERKEN AAN HET WATER?
 
UNIEK MULTIFUNCTIONEEL MONUMENTENPAND MET KANTOOR/WONING OP DE BEGANE GROND EN  RUIM APPARTEMENT MET DAKTERRAS EN SCHITTEREND UITZICHT OP DE HISTORISCHE BINNENHAVEN VAN GOES. 
 
Dit gebouw heeft fantastische mogelijkheden in verband met kantoorruimte op de begane grond en een prachtig appartement op de verdieping met werkelijk een schitterend uitzicht. Het gebruik biedt vele mogelijkheden!
 
Woonoppervlakte geheel : 270 m²
Woon/kantooroppervlakte begane grond: 110 m²
Woonoppervlakte app: 160 m²
Oppervlakte terras: 6 m²
Inhoud: 800 m³
Bouwjaar: 1600 – complete renovatie 1999
 
Op de hoek van de Grote Kade/Oostsingel, tegenover de Sint Maartensbrug, mogen wij u dit multi functionele woonhuis met kantoorruimte aanbieden. Het gebouw is op de begane grond smaakvol verbouwd tot een luxe ruimte, thans in gebruik als kantoorruimte, van maar liefst 110 m2  en een riant appartement met maar liefst 3 slaapkamers op de 1e en 2e verdieping.
De ruimte op de begane grond heeft o.a. een ruime woonkamer c.q. ontvangstruimte, 2 kamers c.q. kantoren, keuken, badkamer en ruime kelder met een totale oppervlakte van ca. 110 m2. 
Het smaakvolle appartement heeft een aparte opgang aan de zijgevel en bestaat uit 2 verdiepingen nl. een woonverdieping met riante woonkamer met uniek uitzicht, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een dakterras en een fraaie zolderverdieping met ruime zolderkamer met o.a. het originele balkenplafond. De totale woonoppervlakte van het appartement is maar liefst 150 m2.
 
De ligging en uitzicht over de mooie Sint Maartensbrug, jachthaven en de stadshaven, het kanaal met aanlegsteigers en de stad is prachtig, een A1 locatie vanwege loopafstand van het winkelcentrum en heeft prima parkeermogelijkheden (o.a. parkeervergunning) in de directe omgeving.
 
Omgeving:
Het appartement is zuid-west georiënteerd en heeft een prachtig uitzicht over de historische kade met jachthaven en de fraaie Sint Maartensbrug en ligt op loopafstand van de Goese binnenstad met zijn gezellig winkelcentrum. De stad Goes is voorzien van alle stedelijke voorzieningen, hoger en lager onderwijs, 18-holes golfbaan, sportfaciliteiten op fietsafstand (zwembad, tennis, voetbal, De Hollandse Hoeve).
 
Indeling:
Grote Kade 2: (gebruik naar eigen wens: kantoor/wonen)
Begane grond:   
entree, hal, meterkast, woonkamer/ontvangstruimte (ca. 45 m2), 2 kamers/kantoren (ca. 25 m2, 20 m2), keuken met aanrecht, toilet met fonteintje, badkamer met douchecel, wastafel, kelder (ca. 40 m2), binnenplaats (stadstuintje) met uitgang naar de straat, gewelvenkelder.
 
Oostsingel 1-3:
Aparte entree, hal met trapopgang, meterkast, berging.
1e verdieping:
gang, toilet met fonteintje, badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, woonkamer (ca. 40 m2) met zonnescreens, open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer 1, slaapkamer 2 met vaste kast, dakterras met elektrisch zonnescherm.
Zolder verdieping:
Vaste trap, zolderkamer (80 m2) met vide en wastafel.
 
Bijzonderheden:
Het gebouw is volledig gerenoveerd en geïsoleerd.
Tegelvloer: entree, badkamer, toilet.
Het terras is voorzien van grindtegels.
Rijksmonument (onderhoudskosten zijn aftrekbaar).
Energielabel A.

Het is eventueel mogelijk om het gebouw op te splitsen in 2 units.
Een gesplitste verkoop behoort dus tot de mogelijkheden.

De begane grond is thans verhuurd met een jaarlijks huurcontract.
Informatie is te verkrijgen bij de makelaar.
 
Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Dian Clarijs Makelaardij neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

€ 545.000

Bouwjaar 1600
Perceeloppervlakte 140 m2
Woonoppervlakte 260 m2
Inhoud 800 m3
Kamers 7
Slaapkamers 3
Tuin Zonneterras
Verwarming
Type Herenhuis
Adres Grote Kade 2, 4461 BE Goes