J.Q.C.Lenshoeklaan 5 in Kloetinge

VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET VRIJSTAANDE GARAGE EN ROYALE SIERTUIN

Op een unieke plek in het mooie historische dorp Kloetinge mogen wij U deze woning aanbieden.

Een vrijstaande semi-bungalow, gelegen op 603 m2 eigen grond met een eigen oprit naast de woning. De woning heeft een L-vormige woonkamer, nette keuken en met een badkamer en 3 slaapkamers het volledige woonprogramma op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn een 2-tal slaapkamers voorzien.
De vrijstaande garage heeft een kap en is ruim met een overheaddeur. De rondom de woning gelegen tuin is fraai en goed te overzien qua grootte. Het geheel ligt op fietsafstand van de binnenstad en het winkelcentrum van Goes, op korte afstand van scholen, sportfaciliteiten, 18-holes golfbaan en winkels.

Omgeving:
Het dorp Kloetinge is een fijne woonomgeving voor alle leeftijdsklassen. Kloetinge en Goes zijn tegenwoordig dicht tegen elkaar gegroeid. Toch heeft Kloetinge het dorpse karakter weten te behouden. Met een hecht verenigingsleven maar ook een zeer goede buurtwinkel / bakkerij/boerderijwinkel.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, trapopgang, L-vormige woonkamer met open haard, tuindeur, keuken met inbouw apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, afwasmachine, koelkast, bijkeuken met aansluiting witgoed, cv opstelling, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel, apart toilet.

1e verdieping:
overloop, 2 slaapkamers met berging.

Overig:
Garage met bergzolder, overheaddeur, loopdeur.
Houten schuurtje.
Vrije achterom.
Siertuin.
Oprit.

Bijzonderheden:
Deels vloer- en gevelisolatie.
Hardhouten kozijnen met dubbel glas.
Tegelvloer: hal, toilet, keuken, bijkeuken, badkamer.
Cv ketel: Nefit combi ketel Smartline HR, bouwjaar 2011.
Deels rolluiken.

Oplevering: in overleg.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Dian Clarijs Makelaardij neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

€ 375.000

Bouwjaar 1960
Perceeloppervlakte 603 m2
Woonoppervlakte 150 m2
Inhoud 575 m3
Kamers 6
Slaapkamers 5
Tuin Tuin rondom
Verwarming
Type Bungalow
Adres J.Q.C.Lenshoeklaan 5, 4481 BR Kloetinge