Oostsingel 3 in Goes

RUIM APPARTEMENT MET DAKTERRAS EN BERGING

Woonoppervlakte: 160 m²
Oppervlakte terras: 6 m²
Inhoud: 800 m³
Bouwjaar: 1900


Het smaakvolle appartement heeft een aparte opgang aan de zijgevel en bestaat uit 2 verdiepingen nl. een woonverdieping met riante woonkamer met uniek uitzicht, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een dakterras en een fraaie zolderverdieping met ruime zolderkamer met o.a. het originele balkenplafond. De totale woonoppervlakte van het appartement is maar liefst 160 m2.
 
De ligging en uitzicht over de mooie Sint Maartensbrug, jachthaven en de stadshaven, het kanaal met aanlegsteigers en de stad is prachtig, een A1 locatie vanwege loopafstand van het winkelcentrum en heeft prima parkeermogelijkheden (o.a. parkeervergunning) in de directe omgeving.
 
Omgeving:
Het appartement is zuid-west georiënteerd en heeft een prachtig uitzicht over de historische kade met jachthaven en de fraaie Sint Maartensbrug en ligt op loopafstand van de Goese binnenstad met zijn gezellig winkelcentrum. De stad Goes is voorzien van alle stedelijke voorzieningen, hoger en lager onderwijs, 18-holes golfbaan, sportfaciliteiten op fietsafstand (zwembad, tennis, voetbal, De Hollandse Hoeve).

Indeling:
Oostsingel 1-3:
Aparte entree, hal met trapopgang, meterkast, berging.
1e verdieping:
Overloop, toilet met fonteintje, badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, woonkamer (ca. 40 m2) met zonnescreens, open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer 1, slaapkamer 2 met vaste kast, dakterras met elektrisch zonnescherm.
Zolder verdieping:
Vaste trap, zolderkamer met vide en wastafel.

Bijzonderheden:
Het appartement is volledig gerenoveerd en geïsoleerd.
Tegelvloer: entree, badkamer, toilet.
Het terras is voorzien van grindtegels.
Rijksmonument (onderhoudskosten zijn aftrekbaar).

Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Dian Clarijs Makelaardij neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

€ 315.000

Bouwjaar 1900
Perceeloppervlakte 0 m2
Woonoppervlakte 160 m2
Inhoud 350 m3
Kamers 4
Slaapkamers 3
Tuin Zonneterras
Verwarming
Type
Adres Oostsingel 3, 4461 KJ Goes