Grote Kade 2 in Goes

PAND VAN 110m2 MET RUIM APPARTEMENT, DAKTERRAS EN BERGING

Woonoppervlakte: 110 m²
Woonoppervlakte app: 160 m²
Oppervlakte terras: 6 m²
Inhoud: 800 m³
Bouwjaar: 1600 – renovatie 1999

Op de hoek van de Grote Kade/Oostsingel, tegenover de Sint Maartensbrug, mogen wij u dit pand aanbieden. Het gebouw is op de begane grond smaakvol verbouwd tot een luxe ruimte en een riant appartement met maar liefst 3 slaapkamers.
Het pand op de begane grond heeft o.a. een ruime ontvangstruimte, 2 kantoren, pantry en ruime kelder met een totale oppervlakte van ca. 110 m2.
Het smaakvolle appartement heeft een aparte opgang aan de zijgevel en bestaat uit 2 verdiepingen nl. een woonverdieping met riante woonkamer, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een dakterras en de fraaie zolderverdieping met ruime zolderkamer met o.a. het originele balkenplafond. De totale woonoppervlakte van het appartement is maar liefst 160 m2.

De ligging en uitzicht over de jachthaven en de stadshaven, het kanaal met aanlegsteigers en de stad is prachtig, een A1 locatie vanwege loopafstand van het winkelcentrum en heeft prima parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Omgeving:
Het appartement is zuid-west georiënteerd en heeft een prachtig uitzicht over de historische kade met jachthaven en de fraaie Sint Maartensbrug en ligt op loopafstand van de Goese binnenstad met zijn gezellig winkelcentrum. De stad Goes is voorzien van alle stedelijke voorzieningen, hoger en lager onderwijs, 18-holes golfbaan, sportfaciliteiten op fietsafstand (zwembad, tennis, voetbal, De Hollandse Hoeve).

Indeling:
Kleine Kade 2:
Begane grond:
entree, hal, meterkast, ontvangst/ruimte (ca. 45 m2), 2 kantoren (ca. 25 m2, 20 m2), pantry met aanrecht, toilet met fonteintje, douchecel met wastafel en douche, kelder (ca. 40 m2), binnenplaats met uitgang naar de straat.

Oostsingel 1-3:
Aparte entree, hal met trapopgang, meterkast, berging.

1e verdieping:
overloop, toilet met fonteintje, badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, woonkamer (ca. 40 m2) met zonnescreens, open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer 1, slaapkamer 2 met vaste kast, dakterras met elektrisch zonnescherm.

Zolder verdieping:
Vaste trap, zolderkamer met vide en wastafel.

Bijzonderheden:
Het appartement is volledig gerenoveerd en geïsoleerd.
Tegelvloer: entree, badkamer, toilet.
Het terras is voorzien van grindtegels.
Rijksmonument (onderhoudskosten zijn aftrekbaar).

Gesplitste verkoop behoort tot de mogelijkheden.
Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Dian Clarijs Makelaardij neemt altijd een bankgarantie cq waarborgsom op in het koopcontract.

€ 575.000 kosten koper

Bouwjaar 1600
Perceeloppervlakte 140 m2
Woonoppervlakte 110 m2
Inhoud 800 m3
Kamers 7
Slaapkamers 3
Tuin Zonneterras
Verwarming C.v.-ketel
Type Herenhuis
Adres Grote Kade 2, 4461 BE Goes