Anthony Edenlaan 16 in Goes

2-ONDER-1-KAP WONING MET GARAGE EN SIERTUIN

Perceeloppervlakte: 282 m²
Woonoppervlakte: 120 m²
Inhoud: 350 m³
Bouwjaar: 1989

“Plezierig wonen in Goes”

Gelegen aan een rustige straat, op loopafstand van winkels en scholen, mogen wij u deze leuke 2-onder-1-kap woning met aangebouwde garage aanbieden.
De woning is goed onderhouden en voorzien van een nette keukeninrichting, cv ketel en sanitair in recente jaren. De inrichting is functioneel en heeft naast een woonkamer met halfopen keuken en bijkeuken op de begane grond, en maar liefst 4 slaapkamers met een gemoderniseerde badkamer op de verdieping.
De afwerking en kleurstelling van deze woning is licht; de achter de woning gelegen tuin is ruim en heeft een west bezonning.

Een heerlijke woning op prima locatie!

Omgeving:
De woning is gelegen in de populaire woonwijk de Goese polder, op loopafstand van het winkelcentrum De Spinne met een supermarkt en diverse winkels, scholen, het stadscentrum en diverse sportfaciliteiten. De uitvalsweg naar de A 58 is snel te bereiken. Tevens is er in de straat voldoende parkeergelegenheid.
Aan de achterzijde van de woning is een ruime siertuin met een vrije achterom. De toegang tot de tuin is afgesloten via een houten poort.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, lichte woonkamer met trapkast, half open keuken met inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, koel- en vrieskast (2017), afwasmachine (2015), oven, en combi magnetron, bijkeuken met cv-opstelling, aansluiting witgoed en loopdeuren naar de tuin en garage.

1e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer met 2e toilet (zwevend), badmeubel met wastafel en inloopdouche.

Zolder verdieping:
Vaste trap, overloop, 1 slaapkamer met tuimelraam, knieschotberging.

Overig:
Garage met kanteldeur.
Siertuin.
Houten schutting.
Vrije achterom.

Bijzonderheden:
Plavuizenvloer: hal, woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet en badkamer.
Laminaatvloer: overloop, 4 slaapkamers.
Dak-, muur- en vloerisolatie.
Hardhouten kozijnen met deels dubbel glas.
Bezonning achtertuin: west.
CV: Intergas HR combi ketel 2017.
Sanitair: 2015.
Mechanische ventilatie.
Uitwendig schilderwerk: 2013/periodiek.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Dian Clarijs Makelaardij neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

€ 245.000

Bouwjaar 1989
Perceeloppervlakte 282 m2
Woonoppervlakte 120 m2
Inhoud 350 m3
Kamers 5
Slaapkamers 4
Tuin Achtertuin
Verwarming
Type Eengezinswoning
Adres Anthony Edenlaan 16, 4463 JC Goes